Alles voorhanden

Geweldige ideeën worden werkelijkheid als er nieuwe verbanden worden gelegd. Onze filosofie? De weg vrijmaken en de juiste omgeving creëren voor elk type bedrijf, groot en klein. Wij zijn er om jou te helpen contacten te leggen en ideeën uit te wisselen.

Locatie

Tower Ten is onderdeel van de Zuidas, een van de meest dynamische stedelijke gebieden van Nederland. Het gebied bestaat uit een bloeiende mix van kantoren, woningen en ontspanningsmogelijkheden, maar ligt toch op slechts enkele minuten van Schiphol en het centrum van Amsterdam. Het zakendistrict is ook uitstekend bereikbaar met de auto, trein of ander openbaar vervoer.

Omgeven door de natuur

Tower Ten biedt een inspirerende werkomgeving om huurders gelukkig en gezond te houden. Hoge plafonds, ramen van vloer tot plafond, luchtige atria en buitenruimten – allemaal ontworpen om een gevoel van vrijheid te geven. Geniet vanaf een van de dakterrassen van het prachtige uitzicht over Amsterdam en de omliggende groene gebieden.

  • Hoge ruimten, met ramen van vloer tot plafond
  • Glazen atria (grote centrale ruimten)
  • Buitenruimten, inclusief dakterrassen met een prachtig uitzicht

Aandacht voor welzijn

Mensen werken beter in een kantoor met meer natuurlijk licht en schone lucht. Tower Ten biedt een zeer moderne werkomgeving, waar de focus ligt op duurzaamheid, energiezuinigheid en welzijn.

  • Tower Ten ontving een BREEAM-certificaat Excellent voor groen gebouw Lees meer
  • Tower Ten is gebouwd volgens de nieuwste WELL Building Standards, die zijn gebaseerd op een holistische benadering van gezondheid in de gebouwde omgeving
  • Natuurlijk licht, schone lucht, water- en temperatuurregeling dragen bij aan productiviteit en comfort

Tower Ten

Wij kunnen je helpen om de ideale werkplek te vinden, of het nu gaat om een kleine unit of een volledige verdieping. Daarbij bieden we je alle diensten en faciliteiten die je nodig hebt om te blijven groeien met je bedrijf.
Ontdek wat wij te bieden hebben

Strawinskylaan 1
1077 XW Amsterdam

wtcamsterdam.com

020 575 2000

Maak deel uit van onze gemeenschap

Tower Ten is ontworpen met het doel om een werkplek te creëren waar je met plezier naar toe gaat. Met inspirerende ruimten, een businessclub, het wereldwijde WTC-netwerk en regelmatig terugkerende evenementen, willen we mensen met elkaar in contact brengen en hen een uitzonderlijke werkervaring bieden.

Kantoorruimte Amsterdam