The place to connect

Een bruisende omgeving staat garant voor nieuwe contacten en goede ideeën. Tower Ten creëert precies de juiste omgeving voor jouw zakelijke ambitie. Word onderdeel van onze community en til jouw bedrijf naar een hoger niveau.

De nieuwe inspirerende werkplek op de Zuidas

Welkom bij Tower Ten, de nieuwste uitbreiding van het prestigieuze World Trade Center Amsterdam, een dynamische wereldstad die alles heeft wat je nodig hebt om het beste uit jezelf en jouw bedrijf te halen. Ontdek wat Tower Ten te bieden heeft en kom langs voor een persoonlijke rondleiding.

Flexibele mogelijkheden

Als ondernemer moet je flexibel zijn, je kunnen aanpassen en bereid zijn veranderingen door te voeren. Wij bieden zowel conventionele contracten als een breed scala aan flexibele opties, zodat je kunt kiezen voor de kantoorgrootte, de duur van de huur, de inrichting, soorten diensten en faciliteiten die het beste bij jou passen. Tower Ten biedt comfortabele, flexibele kantoorruimte die eenvoudig kan worden vergroot of verkleind, afhankelijk van jouw zakelijke behoeften.

Tower Ten Social feed

Gelegen aan de Zuidas

Tower Ten is gelegen in het hart van de Zuidas, een van de meest dynamische stedelijke gebieden in Nederland. Het gebied biedt een bloeiende mix van kantoren, woningen en recreatiemogelijkheden, en ligt op slechts een paar minuten afstand van Schiphol Airport en het stadscentrum van Amsterdam. Het zakendistrict heeft ook uitstekende verbindingen met de weg, het spoor en het openbaar vervoer.

  • 7 minuten van Schiphol
  • 10 minuten van het centrum van Amsterdam
  • Gelegen aan de A10
  • 1.200 plaatsen in de parkeergarage (parkeernorm 1:150)
Ontdek de locatie
Video Icon

Tien redenen om te kiezen voor Tower Ten

Uitstekende faciliteiten

Huurders van Tower Ten profiteren van het brede scala aan faciliteiten dat WTC Amsterdam te bieden heeft. Van kleermaker tot dagopvang en hotel, maar ook een grote diversiteit aan eten, drinken en catering. Onze hoogwaardige diensten, volledig opgeleid ondersteunend personeel en onsite property management team zorgen er allemaal voor dat jij je kunt richten op de groei van jouw bedrijf.

Ontdek alle services en faciliteiten

Onderdeel van World Trade Center Amsterdam

Tower Ten is de nieuwste aanwinst van het prestigieuze World Trade Center Amsterdam: een dynamisch kantoorgebouw en de thuisbasis van meer dan vierhonderd internationale bedrijven. WTC Amsterdam is het grootste kantorencomplex van Nederland en biedt flexibele werkruimten, conferentiefaciliteiten en netwerkmogelijkheden.

Een van de gezondste kantoren van Amsterdam

Gelukkige, gezonde en productieve werknemers vormen de basis van elke succesvolle bedrijfsorganisatie. Tower Ten biedt een ultramoderne werkomgeving, met een focus op duurzaamheid, welzijn en efficiënte energie. Tower Ten is voorzien van een BREEAM Excellent certificaat en is gebouwd volgens de laatste WELL Building Standards.

Neem contact met ons op