EEN INSPIRERENDE WERKPLEK

Geweldige ideeën worden werkelijkheid als er nieuwe verbanden worden gelegd. Onze filosofie? De weg vrijmaken en de juiste omgeving creëren voor elk type bedrijf, groot en klein. Wij zijn er om jou te helpen contacten te leggen en ideeën uit te wisselen.

SUCCES VERZEKERD

Welkom bij Tower Ten, de nieuwste uitbreiding van het prestigieuze World Trade Center Amsterdam, een dynamische wereldstad die alles heeft wat je nodig hebt om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen.

VERKEN HET GEBOUW

FLEXIBELE MOGELIJKHEDEN

Als ondernemer moet je flexibel zijn en mee kunnen bewegen met de ontwikkelingen van vandaag en morgen. Wij bieden zowel de gebruikelijke huurcontracten als een breed scala aan flexibele opties. Zo kun je zelf kiezen wat het beste bij je past als het gaat om de grootte van het kantoor, de looptijd van het contract, het interieurontwerp, de dienstverlening en uitgebreide faciliteiten. Tower Ten heeft comfortabele, flexibele kantoorruimte die eenvoudig groter of kleiner kan worden gemaakt, zodat de werkomgeving altijd volledig aansluit op jouw wensen.

Tower Ten Social feed

[jr_instagram id="2"]

GELEGEN AAN DE ZUIDAS

Tower Ten is onderdeel van de Zuidas, een van de meest dynamische stedelijke gebieden van Nederland. Het gebied bestaat uit een bruisende mix van kantoren, woningen en ontspanningsmogelijkheden, maar ligt toch op slechts enkele minuten rijden van Schiphol en het centrum van Amsterdam. Het zakendistrict is ook uitstekend bereikbaar met de auto, trein of ander openbaar vervoer.

  • 7 minuten van Schiphol
  • 10 minuten van het centrum van Amsterdam
  • Gelegen aan de A10
  • 1.200 plaatsen in de parkeergarage (parkeernorm 1:150)
Ontdek de locatie
Video Icon

TIEN REDENEN OM TE KIEZEN VOOR TOWER TEN

UITSTEKENDE FACILITEITEN

De huurders van Tower Ten worden volledig ontzorgd door de uiteenlopende faciliteiten die WTC Amsterdam te bieden heeft, van een maatkleermaker tot een kinderdagverblijf en een hotel. Maar ook op het gebied van horeca en catering zijn er volop mogelijkheden. Onze hoogwaardige dienstverlening, servicegericht personeel en het beheerteam op locatie, zorgen ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de groei van je bedrijf.

ONTDEK ALLE DIENSTEN EN FACILITEITEN

ONDERDEEL VAN WORLD TRADE CENTER AMSTERDAM

Tower Ten is de nieuwste uitbreiding van het prestigieuze World Trade Center Amsterdam: een dynamische, zakelijke omgeving die onderdak biedt aan ruim 400 internationale bedrijven. Als grootste kantorencomplex van Nederland biedt WTC Amsterdam flexibele werkplekken, vergaderfaciliteiten en uiteenlopende mogelijkheden om te netwerken met andere huurders.

VAN ONTWERP TOT WERKELIJKHEID

Start project
2019
 
2020
Voltooiing van de bouw (juli)
2022

EEN VAN DE GEZONDSTE KANTOREN VAN AMSTERDAM

Net als jij willen wij dat professionals gelukkig, gezond en productief zijn op de werkvloer. Tower Ten biedt een zeer moderne werkomgeving, waar de focus ligt op duurzaamheid, energiezuinigheid en het welzijn van medewerkers. Tower Ten ontving het BREEAM-certificaat Excellent en is gebouwd volgens de nieuwste WELL Building Standards.

CONTACT OPNEMEN